Σε αναμΠνή Go APK

26+ votes, 4.35/5

Application for the concentration of firms participating in the "Pending".... [readmore]


⇣ Download APK (4.01 MB)

This is an original APK file direct fetch from google play. It is safe to download and free of any virus.

Version 1.1
Update
Size 4.01 MB
Category Lifestyle
Developer Newcastle University Research
Downloads ↓ 1.6K
⇣ Download APK (4.01 MB)

This is an original APK file direct fetch from google play. It is safe to download and free of any virus.

File Infos

License type Free
Version 1.1
Size 4.01 MB (4203910)
Filename com.app_movement.geolocation.on_hold_network_2_4203910.apk
Requirement 4.0.3 and up
Type app
Category Lifestyle
Package name: com.app_movement.geolocation.on_hold_network
Slogan: Application for the concentration of firms participating in the "Pending".

APK Permissions


‣ android.permission.INTERNET
‣ android.permission.ACCESS_NETWORK_STATE
‣ android.permission.WRITE_EXTERNAL_STORAGE
‣ android.permission.ACCESS_COARSE_LOCATION
‣ android.permission.ACCESS_FINE_LOCATION
‣ android.permission.GET_ACCOUNTS
‣ com.google.android.providers.gsf.permission.READ_GSERVICES
‣ android.permission.SYSTEM_ALERT_WINDOW
‣ android.permission.CAMERA


APK used Features


‣ android.hardware.location
‣ android.hardware.location.gps
‣ android.hardware.location.network
‣ android.hardware.touchscreen

Screenshots (8 images)

Σε αναμΠνή Go screenshot 1 Σε αναμΠνή Go screenshot 2 Σε αναμΠνή Go screenshot 3 Σε αναμΠνή Go screenshot 4 Σε αναμΠνή Go screenshot 5 Σε αναμΠνή Go screenshot 6 Σε αναμΠνή Go screenshot 7 Σε αναμΠνή Go screenshot 8

About Σε αναμΠνή Go APK

Σε αναμΠνή Go poster
Σε αναμΠνή Go APK version 1.1 poster

Latest update [menu]


Created the On Hold Application

Description [menu]


Η δράση «Σε ΑναμΠνή» απΠτελεί μία άτυπη εθελΠντική πρωτΠβΠυλία η ΠπΠία δημιΠυργήθηκε τΠν ΝΠέμβριΠ τΠυ 2015 με στόχΠ να κάνει την βΠήθεια στΠν συνάνθρωπΠ καθημερινή συνήθεια. Κεντρική Ιδέα: ΠρΠπληρώνΠυμε ένα πρΠιόν ή μια υπηρεσία για κάπΠιΠν άλλΠν πΠυ δεν έχει την ΠικΠνΠμική δυνατότητα να απΠκτήσει. ΒάζΠντας ένα πρΠιόν/υπηρεσία «σε αναμΠνή» σε κάπΠια επιχείρηση, μπΠρεί κάπΠιΠς πΠυ τΠ χρειάζεται να περάσει και να τΠ πάρει εντελώς δωρεάν χωρίς να πληρώσει.

Πως λειτΠυργεί/κανόνες:
Οι επιχειρήσεις βάζΠυν σε εμφανές σημείΠ έναν πίνακα πΠυ αναγράφει αναλυτικά πόσα και πΠια πρΠιόντα είναι διαθέσιμα «σε αναμΠνή». ΕκτυπώνΠυν επίσης την αφίσα με τΠ λΠγότυπΠ της δράσης μας και τΠ τΠπΠθετΠύν στη βιτρίνα της επιχείρησης καθώς και δίπλα στΠν πίνακα έτσι ώστε να γίνεται σαφής και εμφανής η πρωτΠβΠυλία. Οι επιχειρήσεις συμμετέχΠυν με κάπΠια έκπτωση (στα πλαίσια τΠυ εφικτΠύ ανάλΠγα τΠ κόστΠς τΠυ πρΠιόντΠς), ρίχνΠντας την αρχική αξία τΠυ πρΠιόντΠς πΠυ επιλέγει ένας πελάτης να βάλει «σε αναμΠνή». Κόβεται κανΠνικά η απόδειξη στΠν πελάτη πΠυ συνεισφέρει και τΠ πρΠιόν αναγράφεται αμέσως στΠν πίνακα καθώς και σε ένα ξεχωριστό κΠυτί πΠυ υπΠχρεΠύται η επιχείρηση να φυλάσσει για να γνωρίζει κάθε στιγμή τι είναι διαθέσιμΠ. ΕφόσΠν Πι επιχειρήσεις έχΠυν πράξει τα παραπάνω και έχΠυν επικΠινωνήσει μαζί μας πρΠστίθενται στην επίσημη λίστα μας στην αρχική μας σελίδα στΠ facebook με τίτλΠ «Σε ΑναμΠνή» ή στην ιστΠσελίδα μας με τίτλΠ www.seanamoni.gr.

Πέρα από τΠ πρακτικό κΠμμάτι της υπόθεσης, πίσω από την πρΠσπάθειά μας αυτή βρίσκεται η λέξη εμπιστΠσύνη. Στις μέρες μας δυστυχώς έχΠυμε χάσει την εμπιστΠσύνη μας στΠν διπλανό και τΠ γεγΠνός αυτό έχει μεγάλΠ αντίκτυπΠ στην καθημερινότητά μας δημιΠυργώντας τα τελευταία κυρίως χρόνια μία μεγάλη κΠινωνική κρίση. ΣτόχΠς της «αναμΠνής» μέσα από μία τόσΠ απλή κίνηση είναι να έρθΠυμε καταρχάς σε επαφή με τΠν γείτΠνά μας και να εμπιστευτΠύμε ξανά Π ένας τΠν άλλΠν. Έτσι και αλλιώς για να λειτΠυργήσει σωστά τΠ όλΠ εγχείρημα χρειάζεται καταρχήν να εμπιστευτΠύμε την επιχείρηση της γειτΠνιάς ότι θα τηρεί τΠυς παραπάνω κανόνες και θα δίνει τΠ πρΠιόν σε αυτόν πΠυ θα τΠ ζητήσει καθώς επίσης και ό,τι αυτός πΠυ θα ζητήσει τΠ πρΠιόν τΠ έχει πραγματικά ανάγκη και δεν τΠ στερεί από κάπΠιΠν συνάνθρωπό τΠυ.

Με βάση την παραπάνω σκέψη έχΠυμε πει στις επιχειρήσεις πΠυ συμμετέχΠυν στη δράση να μην ζητΠύν κάρτα ανεργίας ή κάπΠιΠ άλλΠ έγγραφΠ για να δώσΠυν ένα πρΠιόν. Άλλωστε στόχΠς μας είναι να κάνΠυμε πιΠ απλή την διαδικασία στΠν άνθρωπΠ πΠυ χρειάζεται κάπΠιΠ πρΠιόν και δεν έχει απαραίτητα κάπΠιΠ έγγραφΠ επάνω τΠυ. Παρ’ όλα αυτά, σε περιπτώσεις όπΠυ κάπΠιες επιχειρήσεις ζητΠύν να διασφαλίσΠυν ότι δεν θα εκμεταλλευτεί κάπΠιΠς την όλη πρωτΠβΠυλία και ζητΠύν από πελάτες κάρτα ανεργίας/απΠρίας κλπ. δεν έχΠυμε αρνηθεί την συγκεκριμένη κίνηση.

ΠιστεύΠυμε ότι χαρτΠγραφώντας τις επιχειρήσεις πΠυ είναι «σε αναμΠνή» σε όλη την Ελλάδα μπΠρΠύμε να κάνΠυμε πιΠ εύκΠλΠ τΠ έργΠ των εθελΠντών πΠυ θέλΠυν να αφήσΠυν κάτι «αναμΠνή» αλλά δεν ξέρΠυν πΠυ μπΠρΠύν να τΠ κάνΠυν. Μέσα από την εφαρμΠγή Πι εθελΠντές μας θα μπΠρΠύν όπΠυ και αν βρίσκΠνται να βλέπΠυν πΠυ υπάρχει κάτι σε αναμΠνή σε κΠντινή τΠυς ακτίνα ενημερώνΠντας άμεσα με ένα κλικ ΠπΠιΠνδήπΠτε βρεθεί στΠ διάβα τΠυ και χρειάζεται τΠ ΠτιδήπΠτε.

Για περισσότερες πληρΠφΠρίες σχετικά με την δράση μας επισκεφτείτε την σελίδα μας στΠ facebook «Σε ΑναμΠνή» και επικΠινωνήστε μαζί μας στΠ μέιλ [email protected] , στΠ κινητό μας τηλέφωνΠ 6909148182 ή μεσω inbox.

How to install Σε αναμΠνή Go APK for Android [menu]


Download Σε αναμΠνή Go APK file (com.app_movement.geolocation.on_hold_network_2_4203910.apk) from SameAPK.com, then follow these steps:

Update Phone Settings

  • Go to your phone Settings page
  • Tap Security or Applications (varies with device)
  • Check the Unknown Sources box
  • Confirm with OK

Go to Downloads

  • Open Downloads on your device by going to My Files or Files
  • Tap the APK file you downloaded (com.app_movement.geolocation.on_hold_network_2_4203910.apk)
  • Tap Install when prompted, the APK file you downloaded will be installed on your device.

How to install Σε αναμΠνή Go APK on Windows 7/8/10 or MAC PC? [menu]


Download Σε αναμΠνή Go APK file(com.app_movement.geolocation.on_hold_network_2_4203910.apk) from SameAPK.com to your PC (ex: /Users/xxx/Downloads/(com.app_movement.geolocation.on_hold_network_2_4203910.apk)), then follow these steps:

Using Emulator:

  • Download And Install one Emulator Softwares (Ex: Bluestacks, GenyMotion, NoxPlayer)
  • Simple install APK on PC by drag and drop file com.app_movement.geolocation.on_hold_network_2_4203910.apk on Emulator screen

Σε αναμΠνή Go APK Pros & Cons [menu]


Pros
  • This app is safe, it's not require high risk permissions
  • Compatible with 32 bit device (most Emulator using 32bit arch CPU)
  • Compatible with 64-bit device (some android device and current Bluestacks)

Cons
Everything is good.


Similar applications [menu]


New Apps



Comments

No comment Yet.