50PlusMatch Nederland APK

No rating yet

Dating for active over 50s... [readmore]


⇣ Download APK (unknown)

This is an original APK file direct fetch from google play. It is safe to download and free of any virus.

Version 4.1
Update
Size unknown
Category Dating
Developer MatchMedia BV
Downloads ↓ 7.2K
⇣ Download on Google play (unknown)

This is an original APK file direct fetch from google play. It is safe to download and free of any virus.

File Infos

License type Free
Version 4.1
Size unknown
Requirement 5.1
Type app
Category Dating
Package name: webviewgold.matchmedia50plusnl
Slogan: Dating for active over 50s

Screenshots (6 images)

50PlusMatch Nederland screenshot 1 50PlusMatch Nederland screenshot 2 50PlusMatch Nederland screenshot 3 50PlusMatch Nederland screenshot 4 50PlusMatch Nederland screenshot 5 50PlusMatch Nederland screenshot 6

About 50PlusMatch Nederland APK

50PlusMatch Nederland poster
50PlusMatch Nederland APK version 4.1 poster

Latest update [menu]


Version 4.1 updated.

Description [menu]


DAAROM KIEZEN VOOR 50PLUSMATCH
50plusmatch is de ideale dating-app om nieuwe mensen te leren kennen. De app wordt met een 8,5 door gebruikers beoordeeld. 😁

GRATIS INSCHRIJVEN MET VELE EXTRA FUNCTIES
Daten wordt leuker met 50plusmatch.nl. Chat met alle leden op Thing2Share, stuur berichten en leuke quizzen of ga direct online chatten en beeldbellen.

ZOEKEN OP POSTCODE..
..of regio, leeftijd, en bijzondere hobby of juist wat jij belangrijk vindt. Door te zoeken met een matchpercentage bereik je alle leden.

ACTIEVE DATING DOOR ACTIEVE LEDEN
Elke dag worden duizenden berichten, Ijsbrekers en digitale smileys verstuurd. Dagelijks melden zich nieuwe leden aan. Probeer onze functie 15 nieuwe matches, met elke dag een nieuwe selectie.

VEILIG EN BESCHERMD
Onze site garandeert optimale beveiliging om jouw persoonsgegevens en betalingsgegevens te beschermen, zodat jij gerust kunt zijn.

ALS BESTE GETEST
50plusmatch is lid van Thuiswinkel en ook aanbevolen door Kassa. Uiteraard met herroepingsrecht conform de Nederlandse wetgeving. Dat is prettig!

ONTMOET NIEUWE MENSEN BIJ JOU IN DE BUURT
Wij bieden een platform voor 50plus dating waar singles gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten, online of tijdens een van onze activiteiten die aansluiten op jouw interesses.

HANDMATIGE CONTROLE VAN ALLE PROFIELEN
Alle profielen op 50plusmatch worden handmatig gecontroleerd. Daarnaast bepaal je helemaal zelf wie jouw foto's te zien krijgen.

WIJ ZIJN DE OUDSTE EN GROOTSTE 50+ DATING SITE
We staat klaar om je te helpen met snelle antwoorden op grote en kleine vragen. We lopen altijd met je mee tijdens je dating-avontuur.

DATEN OP ALLE APPARATEN ZOALS JIJ HET WIL
Onze app is eenvoudig te gebruiken, waar je ook bent. Download de app en ontmoet singles 50+. Begin vandaag!

DATINGSITES ZIJN GEMAKKELIJK Een dating-app is ideaal. Je maakt een profiel aan waarin je duidelijk aangeeft wat je interesses zijn en wat je zoekt. Via een zoekprofiel krijg je vervolgens mogelijke kandidaten aangewezen die aan jouw eisen voldoen. Je neemt gemakkelijk en veilig contact op via het berichtensysteem van de website en voordat je het weet plan je een date, meld je NU gratis aan.

DATINGSITES VOOR 50PLUSSERS WERKEN Je hoeft maar te kijken naar de vele dating 50 succesverhalen van de leden die je voorgingen om te zien dat datingsites voor 50-plussers resultaat opleveren. De meeste mensen daar zijn op zoek naar iemand die ze aan het lachen kan maken, iemand waarbij ze zichzelf kunnen zijn en iemand waarmee ze oud kunnen worden. Op een datingsite voor 50-plussers vind je je soul mate.

EEN 50PLUS DATING SITE IS DE BESTE MANIER OM IEMAND TE VINDEN Vergeet dus dat je als 50-plusser voor de rest van je leven alleen moet zijn en vind je nieuwe liefde online. Dat is heel normaal.

3 TIPS OM TE DATEN EN OVER DATINGSITES Het is heel begrijpelijk dat je jezelf als 50-plusser onzeker voelt over het daten met anderen. En er zijn vast veel andere alleenstaanden met meer dan 50 jaar levenservaring die er exact hetzelfde over denken. Met wie kun je dit beter delen dan een partner, een soul mate of een boezemvriend? Heb jij weer behoefte aan iemand in je leven, maar weet je niet waar te beginnen? Gebruik dan de deze tips en breng jezelf naar buiten. Lees onze tips op: https://www.50plusmatch.nl/tips.php
Spreekt dit je aan, dan is 50plusmatch de dating site voor jou. Omdat 50plusmatch zich alleen richt op 50-plussers alsook tot senioren, kom je sneller in contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten. Download hier de app.
Welkom!

How to install 50PlusMatch Nederland APK for Android [menu]


Download 50PlusMatch Nederland APK file from SameAPK.com, then follow these steps:

Update Phone Settings

  • Go to your phone Settings page
  • Tap Security or Applications (varies with device)
  • Check the Unknown Sources box
  • Confirm with OK

Go to Downloads

  • Open Downloads on your device by going to My Files or Files
  • Tap Install when prompted, the APK file you downloaded will be installed on your device.

How to install 50PlusMatch Nederland APK on Windows 7/8/10 or MAC PC? [menu]


Download 50PlusMatch Nederland APK file from SameAPK.com to your PC (ex: /Users/xxx/Downloads/), then follow these steps:

Using Emulator:

  • Download And Install one Emulator Softwares (Ex: Bluestacks, GenyMotion, NoxPlayer)

New AppsComments

No comment Yet.